Αποχέτευση στα Μεσόγεια :Τι λέει σήμερα ο κ. Μπάρδης.


Σε συνέντευξή που έδωσε ο κ. Μπάρδης στο radio9 και στους Δημήτρη Σταυρόπουλο και Δήμο Βερύκιο είπε μεταξύ των άλλων στην ερώτηση για το τι σκοπεύει να κάνει η ΕΥΔΑΠ στο τεράστιο πρόβλημα της έλλειψης αποχέτευσης σε όλα τα Μεσόγεια


Ο κ. Μπάρδης (ΔΙΕΥΘ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΔΑΠ)  απαντά:  Το θέμα δεν είναι πολύ απλό…εμείς στην ΕΥΔΑΠ έχουμε κάνει μελέτες από το 1990 και τις έχουμε επικαιροποιήσει,  η πολιτεία έχει ήδη δημοπρατήσει τον πρώτο βιολογικό στο Κορωπί ενώ μελετάμε για το εάν μπορούμε να φτιάξουμε αντλιοστάσια ώστε να αποχετεύουμε άμεσα  ένα μέρος. 
Τέλος τόνισε ότι τα χρήματα για τον πρώτο βιολογικό έχουν βρεθεί, ενώ για τα μελλοντικά έργα έχουμε τις δυνατότητες να τα βρούμε.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.