Στο Αττικό Πάρκο Σπάτων απαγορεύτηκαν προσωρινά οι παραστάσεις των δελφινιών


ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
 
Σημαντικό βήμα, που ανοίγει δρόμους και για ακόμη πιο θετικές εξελίξεις, θεωρούν οι Οικολόγοι Πράσινοι την Προσωρινή Διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απαγορεύει τη διενέργεια παραστάσεων με τα αιχμάλωτα δελφίνια που κρατούνται στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.

"Φανταστείτε τους εκπροσώπους του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου φυλακισμένοι άδικα και ισοβίως, σε ένα πολύ στενό κελί που θα μοιράζονταν με δέκα άλλους», τονίζουν οι πρωτεργάτες της εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων για τα δελφίνια. 
«Φανταστείτε επίσης ότι κάθε ήχος που θα έβγαζαν, θα δημιουργούσε έναν πολλαπλάσιο αντίλαλο και ότι για να σιτιστούν, θα έπρεπε να κάνουν πρώτα διάφορες γυμναστικές επιδείξεις άσχετες με τη φύση τους. Ξέρουμε πώς θα αντιδρούσαν;
Ζώα, πάντως, με την ευαισθησία των δελφινιών σε τέτοιες συνθήκες, συχνά ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ.
Από σήμερα τα δελφίνια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου τουλάχιστον θα σιτίζονται χωρίς πρώτα να τους επιβάλλονται κάθε είδους επιδείξεις. 
Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να τους εξασφαλίσουμε και τα υπόλοιπα».

                                               Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.