Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες

Το pressingnewsgr.blogspot.com από σήμερα δημιουργεί Μια νέα ειδική κατηγορία αναρτήσεων για τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες.


Αφορμή μια ατάκα που ακούστηκε (μεταξύ σοβαρού και αστείου) σε καφενείο του νέου Δήμου Παλλήνης από πρωταγωνιστή των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών… «εμείς στην πόλη μας δεν έχουμε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες… ένα τυφλό είχαμε αλλά πέθανε».

Ο ΣΤΟΧΟΣ μας είναι το PRESSάρισμα προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Παλλήνης να συμπεριλάβουν στα προεκλογικά τους προγράμματα το αυτονόητο ενώ ταυτόχρονα να δώσουμε βήμα στους συμπολίτες μας να καταγγείλουν – κοινοποιήσουν τα προβλήματα τους, αφού εμείς γνωρίζουμε ότι δεν είναι κοντά μας , όχι γιατί δεν υπάρχουν …αλλά γιατί οι υποδομές της πόλης δεν τους το επιτρέπουν .

Η συντακτική ομάδα .

6 σχόλια:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΪΟΣ είπε...

ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΥΦΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ. ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΪΟΣ είπε...

ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ....

Pressing News είπε...

Ευχαριστούμε για το σχόλιο αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να θεωρούμε τους τυφλούς Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες.
Και Απαντάμε με ένα τραγούδι γιατί είχαμε την τύχη προς το παρών να μην ξέρουμε τι χρώμα έχει το σκοτάδι …
http://www.youtube.com/watch?v=e0ca4wf3Ksg

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΪΟΣ είπε...

ΓΙΩΡΓΟ 3 ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ" ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ....ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΛΑ

ΣΗΜ.:O ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ

Α. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΙΩΤΗ είπε...

Γιώργος εναντίον Γιώργου
Συγνώμη παιδιά αλλά νομίζω ότι χάσατε την μπάλα
Σημασία δεν έχει τι ακριβώς είπε και ποιός αλλά η πραγματικότητα που θεωρώ ότι είναι αμείλικτη. Ειτε μας αρέσει είτε όχι η Παλλήνη είναι μια πόλη απολύτως εχθρική στα άτομα με ειδικές ανάγκες (ή δεξιότητες όπως λέγονται πιο ευγενικά). Είναι μία πόλη απολύτως εχθρική για τον ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΖΟ προσπαθεί να την προσεγγίσει. Με εξαίρεση τα "ολυμπιακά" πεζοδρόμια της Λ. Μαραθώνος τα οποία δεν συντηρήθηκαν ποτέ και είναι σε άθλια κατάσταση οποιοσδήποτε πεζός προσπαθεί να περπατήσει στο "κέντρο" της πόλης πρέπει να έχει ανεπτυγμένα ιδιαίτερα αντανακλαστικά επιβίωσης αλλοιώς την πάτησε. Και βέβαια δεν είναι μόνο οι τυφλοί (ή αυτοί που έχουν μειωμένη όραση, αλήθεια αυτούς τους καταγράψατε στη συζήτηση ή αναφερθήκατε μόνο στους ολοκληρωτικά τυφλούς?)είναι και οι ηλικιωμένοι είναι και οι μητέρες με τα παιδιά (στα καροτσάκια ή μεγαλύτερης ηλικίας) είναι κι άλλοι κι άλλοι....
Συνεπώς το πρόβλημα είναι ότι Η ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ. Μόνο για τα πολύτιμα αυτοκίνητα μας.......

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΪΟΣ είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΗ Α. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΙΩΤΗ.

ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ [Αφορμή μια ατάκα που ακούστηκε (μεταξύ σοβαρού και αστείου) σε καφενείο του νέου Δήμου Παλλήνης από πρωταγωνιστή των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών… «εμείς στην πόλη μας δεν έχουμε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες… ένα τυφλό είχαμε αλλά πέθανε».]

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΒΑΦΤΗΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΥΦΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ?"
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΛΕΞΗ "ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ".
ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΟΥΤΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ "ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ"
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΑ. ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΩΣ Η ΠΑΛΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.