Κάτω Χαλάνδρι: Επεισόδια ξέσπασαν χθες το βράδυ σε καταυλισμό Ρομά


Επεισόδια ξέσπασαν χθες το βράδυ σε καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγη ώρα η κυκλοφορία στη Λ. Μεσογείων, στο ρεύμα προς ΑΘήνα, στο ύψος του Νομισματοκοπείου.
Όλα άρχισαν όταν ομάδα περίπου 20 ατόμων που μένουν στον καταυλισμό στη οδό Σαρανταπόρου, στο Κάτω Χαλάνδρι, επιτέθηκαν με πέτρες σε περιπολικό επειδή, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, τους έκοψαν το ρεύμα που έπαιρναν παράνομα από κολώνες της ΔΕΗ. Οι Ρομά του καταυλισμού διαμαρτύρονται έντονα εδώ και καιρό γιατί η ΔΕΗ δεν τους δίνει ρεύμα.
Μετά την επίθεση στο περιπολικό έβαλαν φωτιές στην οδό Σαρανταπόρου, ενώ επιτέθηκαν και σε πυροσβεστικό όχημα που πήγε να τη σβήσει.
Η κυκλοφορία στη Μεσογείων αποκαταστάθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.