Λ. Κουρής απονομή Μουσικού Βραβείου "Μάριος Τόκας"


Στην τελετή αποφοίτησης του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης έγινε η απονομή, από το Νομάρχη Ανατολικής Αττικής Λ. Κουρή, του ετήσιου βραβείου με χρηματικό έπαινο σε τελειόφοιτο μαθητή του Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης στη μνήμη του μουσικοσυνθέτη Μάριου Τόκα.

Το «Μουσικό Βραβείο Μάριος Τόκας» απονέμεται με βάση κριτήρια που προσδιορίζει 4μελής επιτροπή, στην οποία μετέχουν δύο εκπρόσωποι της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής και δύο εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

Κατά την τελετή της απονομής ο Λ. Κουρής αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του πρόωρα χαμένου Μ. Τόκα, που εκτός από ένας ευαίσθητος μουσικός δημιουργός διακρίθηκε και για τους αγώνες του για τα δίκαια του Κυπριακού Ελληνισμού.

Με το «Μουσικό Βραβείο Μάριος Τόκας» βραβεύτηκε η μαθήτρια Αικατερίνη Μαργιέτη η οποία έλαβε και χρηματικό έπαθλο ύψους 2000 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.