Έψαχναν επί 8 ώρες στην θαλάσσια περιοχή της γέφυρας Ρίου Αντίρριου

Οκτώ ώρες χρειάστηκαν μέχρι να εντοπιστεί το πτώμα του άτυχου Γαβρόγλου Βαλλιάνου του Βασιλείου, κλειδαρά από την Αθήνα, που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, για οικονομικούς λόγους αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του πέφτοντας από την Γέφυρα Ρίου Αντίρριου, τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με την περιγραφή του Υποπλοιάρχου του Λ.Σ. και Διοικητή του Λιμενικού σταθμού Ρίου, η κινητοποίηση ήταν μεγάλη και ξεκίνησε λίγο μετά τις 06.00 το πρωί.
Όμως το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που έπεσε στην θάλασσα, στις 14.30 το μεσημέρι.

Η καθυστέρηση εντοπισμού του από ένα «στόλο» σκαφών και με βοήθεια από αέρος, χρειάζεται από τις αρμόδιες αρχές πειστική εξήγηση, αφού οι οκτώ ώρες φαντάζουν τεράστιος χρόνος, δεδομένου ότι το σημείο της πτώσης του από την γέφυρα ήταν γνωστό.

Τέλος να θυμίσουμε, ότι είναι το δεύτερο περιστατικό αυτοκτονίας απο το 2007 που συμβαίνει στην γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης και ας ελπίσουμε, το τελευταίο.

Νίκος Ξανάλατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.