Εκ παραδρομής και αυτό...

Σαν να είναι συνεννοημένοι οι άνθρωποι που σκέπτονται να αποκρύψουν την αλήθεια ή να εμφανίσουν την πραγματικότητα με άλλο τρόπο !!! ...Τα ίδια τραβάνε όλες οι κοινωνίες όταν οι "ΗΓΕΤΕΣ" ! ...Αλλά λένε, αλλά κάνουν ,και αλλά έχουν στο μυαλό τους.
Σχόλιο απο Παλλήνη.


Θυμηδία προκαλούν πλέον οι παλινωδίες και οι αλληλοαναιρέσεις μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης.
   Στην απόσυρση από το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της τροπολογίας που θα έδινε ανάσα 200 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους στους οποίους περικόπτεται σε μόνιμη βάση η 13η και 14η σύνταξη αναγκάστηκε το υπουργείο Εργασίας μετά τις ενστάσεις του υπουργείου Οικονομικών.
«Το ύψος του επιδόματος θα παραμείνει στο σημερινό επίπεδο, δηλαδή στα 800 ευρώ. Το νέο ποσό γράφτηκε εκ παραδρομής στην αγωνιώδη προσπάθεια των υπηρεσιών να εναρμονίσουν τις διατάξεις που αφορούν το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης» υποστήριξε χθες ο υφυπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.