Κατάληψη στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας από τους υπαλλήλους.

Κατάληψη πραγματοποιείται από το πρωί και μέχρι τις 10:30 στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας από τους υπαλλήλους.
Ο Σύλλογος των εργαζομένων στον τομέα του υπουργείου, που ασχολείται με θέματα αγοράς και καταναλωτή, διαμαρτύρεται για την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφερθεί η γενική γραμματεία Καταναλωτή στο υπουργείο Εργασίας.
Οι εργαζόμενοι περιμένουν να επιδώσουν υπόμνημα με τις θέσεις τους στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου, στο οποίο επισημαίνουν ότι οι δύο γενικές γραμματείες, η γ.γ. Εμπορίου και η γ.γ. Καταναλωτή λειτουργούν συμπληρωματικά η μία στην άλλη και η εποπτεία τους δεν μπορεί να είναι σε ξεχωριστά υπουργεία.
 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.