Εγκαίνια στα γραφεία του κόμματός της έκανε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη

Εγκαίνια στα γραφεία του κόμματός της έκανε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη. Εκεί ήταν συνεργάτες, φίλοι, οι δυο ανεξάρτητοι βουλευτές Κιλτίδης και Μαρκογιαννάκης, αλλά και το «Real.gr».

Ανάμεσα σε μπογιές, σκαλωσιές, μονωτικά υλικά και ανθοδέσμες η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκίνησε τη νέα της κομματική πορεία, με αφετηρία το νεόδμητο κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού στο νούμερο 47.

Ενώ δεν είχε στεγνώσει ακόμα η μπογιά στις κολόνες και οι εργάτες πάλευαν πυρετωδώς, να βάλουν τις τελευταίες πινελιές, η πρώην Υπουργός Εξωτερικών πέρασε, ιδιαίτερα ευδιάθετη, από την είσοδο στον δεύτερο όροφο συνοδευόμενη από δεκάδες στελέχη που επανδρώνουν το υπό ίδρυση κόμμα της.

«Καλή αρχή, σιδεροκέφαλη» της φώναζαν οι συνεργάτες της που την περίμεναν έξω από το κτίριο. «Αυτά είναι τα εγκαίνια. Την Κυριακή θα ανακοινωθεί η ίδρυση του κόμματος» μας είπε ένας από αυτούς.
Ο φωτογραφικός φακός του Real.gr απαθανάτισε τον ανεξάρτητο Βουλευτή Κώστα Κιλτίδη χαμογελαστό να παρακολουθεί τους ελαιοχρωματιστές και τις εργασίες τους πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Λίγο αργότερα έφτασε και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Χωρίς να καθυστερήσει πέρασε στο κτίριο και κατευθύνθηκε στον δεύτερο όροφο. Ακολούθησε ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην γενικός γραμματέας Καταναλωτή Γιάννης Οικονόμου.
Στο νέο κτίριο τελέστηκε αγιασμός και αμέσως μετά ακολούθησε σύσκεψη του «στενού πυρήνα» η οποία κράτησε για αρκετές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα, το θέμα της συνδρομής των νέων μελών καθώς επίσης και η επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσει το νέο κόμμα.

«Για μας είναι σημαντικό να καταλάβει η κοινωνία ότι τον πρώτο λόγο θα έχουν οι πολίτες που δεν έχουν φθαρεί. Οι πολίτες που έχουν πετύχει στα επαγγέλματά τους και αποφάσισαν να ενταχθούν στην πολιτική μέσα από τον δικό μας χώρο» περιέγραψε στο Real.gr ένας από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη.
Και επειδή ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί επιγραφές με το όνομα του κόμματος, με το που αποσύρθηκαν οι σκαλωσιές των συνεργείων, οι υπάλληλοι του νέου κόμματος τοποθέτησαν στις κολόνες της εισόδου μια απλή επιγραφή με τίτλο: ΣΥΓΓΡΟΥ 47 forum για την Ελλάδα.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Real.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.