Video που σοκάρει απομακρύνετε τα παιδιά από τον υπολογιστή...«Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε».

Βουτιά από το μπαλκόνι του κοινοβουλίου έκανε ένας άνδρας στη Ρουμανία, την ώρα που ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ βρίσκονταν στο βήμα... και μιλούσε, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση. Ο πρωθυπουργός, λόγω του γεγονότος αποχώρησε από το βήμα και είδε πως ο άτυχος άνδρας λάμβανε τις πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έφθασαν εμπειρογνώμονες από την Επιθεώρηση Εκτάκτων Καταστάσεων, ενώ ο γερουσιαστής των Φιλελευθέρων, Εμίλιαν Φράνκου δήλωσε ότι άκουσε τον άνδρα να φωνάζει, πριν πέσει από το μπαλκόνι, «Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου».

Ο άνδρας που είναι ηλεκτρολόγος στο κρατικό κανάλι της Ρουμανίας, TVR, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, ενώ μέχρι να μεταφερθεί εκεί φώναζε «Ελευθερία», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «Agerpres».

Μάλιστα, ο άνδρας φορούσε και μπλουζάκι που έγραφε: «Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε».








πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.