4ο Δημοτικό Παλλήνης: Ανησυχούν Γονείς για το μέλλον του Συλλόγου τους.


Όλο και περισσότερες γίνονται οι φωνές των γονιών του 4ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Παλλήνης που εκφράζουν την ανησυχία τους για το μέλλον του Συλλόγου τους .
Το περασμένο Σάββατο 26/2/11 πραγματοποιήθηκε ένα θυελλώδες διοικητικό συμβούλιο με την παρουσία και της Διευθύντριας του σχολείου κ. Φ. Παναγοπούλου .
Ο σύλλογος αμφισβητείται από την πρώτη κιόλας μέρα για τη νομιμότητα ,την αποτελεσματικότητα αλλά και τη συνοχή του με σειρά επιστολών.

Η  σημερινή κατάσταση είναι αποτέλεσμα των επιλογών του παρόντος προεδρείου του συλλόγου, που παρά τις αντιδράσεις αποφάσισε να διοικήσει το Σύλλογο υπολογίζοντας προφανώς και στη στήριξη από την διεύθυνση του σχολείου.
Εμείς αναφέρουμε ενδεικτικά μόνο τρείς από τους λόγους που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα των εκλογών από απόσπασμά επιστολής γονέα με ημερομηνία 3/12/2010 (μια ημέρα μετά τις εκλογές ) που έχουμε στα χέρια μας : 
«1. Εμείς οι Γονείς έπρεπε να επιλέξουμε με σταυρό προτίμησης μας στο ψηφοδέλτιο για τα μέλη του Δ.Σ. έως 3 (τρείς) υποψηφίους και όχι 4 (τέσσερεις) όπως έγινε .
2. Για τους εκπροσώπους μας  στην Ένωση Γονέων έως 1 (ένα) σταυρό και όχι 2 (δύο) όπως έγινε.
3.Αλλά και για τους εκπροσώπους μας στη Σχολική Επιτροπή έως 1 (ένα) σταυρό και όχι 2 (δύο) όπως έγινε.»
Επίσης σας παραθέτουμε προς ενημέρωση σας την πλήρη σύνθεση του Δ.Σ. όπως  αυτή δημοσιεύτηκε στη τοπική εφημερίδα ΝΕΟΛΟΓΟΣ στην έκδοση της 17-24 Ιανουαρίου 2011:

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος  Κούρου Ευγενία,  Αντιπρόεδρος  Τζωρτζάτου Σοφία, Γραμματέας  Λουκάς Πολυδεύκης, Αναπλ. Γραμματέας Σκούφης Γεώργιος, Ταμίας Χατζηκωνσταντίνου Φωτεινή, Αναπλ. Ταμίας Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Μέλη Φακιδάρης Δημήτριος, Ιωαννίδης Αναστάσιος, Σταμάτη Ελένη. Αναπληρωματικά μέλη  Μπέη Κωνσταντίνα & Ρέβη Σπυριδούλα. Εκπρόσωπος στην Ένωση Γονέων, Σκούφης Γεώργιος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή του εκπρόσωπου του σχολείου στα Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια  όργανα θεωρείται αμφίβολη αφού προϋποθέτει τα εκλογικά αποτελέσματα του συλλόγου να είναι πλήρως εναρμονισμένα με την υπάρχουσα νομοθεσία.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.