Δήμος Παλλήνης :Αποφάσεις εκατομμυρίων euro χωρίς την ενημέρωση των πολιτών του.


Μόλις πριν λίγο άρχισε η συζήτηση επί του προϋπολογισμού στο Δημαρχείο του Δήμου Παλλήνης …Οι πολίτες για άλλη μια φορά βρέθηκαν απέναντι σε αποφάσεις της Εξουσίας για αυτούς… αλλά χωρίς αυτούς….


Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Δήμαρχος κ Ζούτσος κοινοποίησε στους Δημοτικούς σύμβουλους νέα πρόταση τροποποιημένη κατά πολλά εκατομμύρια euro.
Ένσταση επί της διαδικασίας και ζητώντας την αναβολή της, έτσι ώστε να μπορέσουν να την μελετήσουν, εξέφρασε ο πρώην Δήμαρχος Παλλήνης
κ Σ.Κωνσταντάς,
Η πρόταση του  μπήκε σε ψηφοφορία και μόνο 8 Δημοτικοί Σύμβουλοι τάχθηκαν υπέρ της αναβολής της συζήτησης.
Εμείς σας παραθέτουμε τα συνολικά ποσά

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ  από 114.167.606,73  σε  118.131.897,54

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΟΔΩΝ  από 111.310.377,19  σε  117.231.761,78

ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ                     από     2.857.229,54  σε        900.135,76

Έτσι οι διαφορές που θα ψηφισθούν κατά πλειοψηφία σε λίγη ώρα από τους αιρετούς μας είναι.

Στα Έσοδα 3.964.290,81, στα Έξοδα 5.921.384,59, και στο  Αποθεματικό   1.957.163,78

Το http://pressingnewsgr.blogspot.com/  σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης προσπαθεί να ενημερώνει δωρεάν τους αναγνώστες του με όσο το δυνατόν ποιο αντικειμενικό τρόπο.

Γι’ αυτό  απορεί όταν  κάποιοι δεν πράττουν το ίδιο.

Αλλά, θυμώνει κιόλας, όταν αυτοί που  διαβεβαίωναν προεκλογικά ότι θα αγωνιστούν για την διαφάνεια των οικονομικών του Δήμου και κατηγορούσαν για υπέρογκες χρεώσεις σε έργα τους Δημοτικούς άρχοντες Γέρακα και Παλλήνης,  έρχονται σήμερα και με τη στάση της ΑΝΟΧΗΣ ή με τη στάση  της ΥΠΟΤΑΓΗΣ και στηρίζουν την ελλιπή ενημέρωση των Δημοτών …
Εμείς  θα διστάσουμε να τους (ξε)…σκεπάσουμε.

Υ.Γ. πιθανά λάθη στους αριθμούς δεν οφείλονται σε εμάς αφού δεν διαθέτουμε ούτε οικονομικές υπηρεσίες, αλλά ούτε και ακριβοπληρωμένες  επικοινωνιακές ομάδες .
Είμαστε απλά ερασιτέχνες κειμενογράφοι.

Η Συντακτική ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.