Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας στις 17:30 στην Πλατεία Συντάγματος


Όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή του, η 27η Μοτοπορεία είναι «μια ακόμη πορεία διαμαρτυρίας και ένδειξη της αντίθεσής μας στα όσα αυτή η κυβέρνηση επιβάλλει στο λαό μας».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας οργανώνουν στο νομό Αττικής την 27η Μοτοπορεία τους. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα κατέβουμε ξανά στο Σύνταγμα σε μια ακόμη πορεία διαμαρτυρίας και ένδειξη της αντίθεσής μας στα όσα αυτή η κυβέρνηση επιβάλλει στο λαό μας.

Ενωμένοι, ότι και αν ψηφίζουμε, όπου κι αν ανήκουμε, διεκδικώντας ένα μέλλον διαφορετικό από αυτό που μας επιφυλάσσουν. Θα ενώσουμε ξανά τις φωνές μας με όλους τους συμπολίτες μας για να συνεχίσουμε να αντιτασσόμεθα και να αντιδρούμε. Δεν μπορούμε πλέον να σκύβουμε το κεφάλι!

Θα συγκεντρωθούμε στις 17:00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Αθήνα) και θα αναχωρήσουμε στις 17:30 με προορισμό την Πλατεία Συντάγματος. Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια. δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.