Η άλλη άποψη για την οδό Γιώργου Λαζάνη στο Γέρακα.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΑΡΓΗΤΤΟΥ, ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ  ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.
 ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΡΙΝΑ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΔΩΣΩ
 ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.


 ΑΡΧΙΚΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ. Η  ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΠΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΝΑ Η΄ΔΥΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ  ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΔΟΥΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΧΙΛΙΟΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΟΔΩΝ  ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΑΡΚΑ Η΄ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΑΡΓΗΤΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΟ ΕΠΙ  ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΠΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ  ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ ΤΗΣ  ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΡΓΗΤΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ .


ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΗΓΓΕΝΕΙΣ  ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΟΙΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ  ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ  ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ  ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ  ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΟΙΝΗΣ  ΗΣΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΡΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.


Αναγνώστης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.