Κανονικά θα λειτουργήσει το Μετρό την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνει η πρωτεύουσα καθώς οι εργαζόμενοι μετέχουν στην 48ωρη απεργία όπως επίσης και στον Προαστιακό.
Κανονικά θα λειτουργήσει το Μετρό την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου, μετά από απόφαση του Κλαδικού Σωματείου του Μετρό για αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων, ώστε να εξυπηρετηθούν οι διαδηλωτές.
Οι συρμοί του ηλεκτρικού θα...
μείνουν ακινητοποιημένοι την Τρίτη 28 Ιουνίου από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμαμέχριτη λήξη της βάρδιας.
Χειρόφρενο θα τραβήξει ο ηλεκτρικός και την Τετάρτη 29 Ιουνίου από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 11 το πρωί.
Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ καλούν και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς να επανεξετάσουν το απεργιακό τους πρόγραμμα, δίνοντας προτεραιότητα στην μετακίνηση των διαδηλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.