Στην Ακρόπολη το ΠΑΜΕ

Νέα ακτιβιστική ενέργεια του ΠΑΜΕ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Το ΠΑΜΕ έχει αναρτήσει στην Ακρόπολη πανό με το σύνθημα «οι λαοί έχουν τη δύναμη δεν παραδίδονται ποτέ» στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

 Στον Ιερό Βράχο έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 150 συνδικαλιστές του Πανεργατικού Μετώπου οι οποίοι κρατώντας σημαίες φωνάζουν συνθήματα διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.