«Χρόνια πολλά Γιωργάκη» από τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα


Με τις πολιτικές εξελίξεις να είναι ραγδαίες, για 23η συνεχή ημέρα σήμερα, χιλιάδες πολίτες συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αρκετοί από τους Αγανακτισμένους, φορούσαν καπελάκια και με μια τούρτα με κεράκια, ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Γιώργο Παπανδρέου με «πειραγμένους» στίχους καθώς ο πρωθυπουργός κλείνει σήμερα τα 59 του χρόνια!
Όπως θα θυμάστε άλλωστε, σήμερα είναι του Αγίου Μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.