Το έχουν «βάλει στα πόδια» λόγω της συγκέντρωσης των «αγανακτισμένων»


Αδειάζουν σιγά – σιγά οι διάδρομοι της βουλής καθώς οι περισσότεροι βουλευτές το έχουν «βάλει στα πόδια» λόγω της προγραμματισμένης συγκέντρωσης των «αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος.
Πλέον, το καφενείο του κοινοβουλίου είναι άδειο, το ίδιο ισχύει και για το εντευκτήριο ενώ στην αίθουσα της Ολομέλειας, παρά το γεγονός ότι τόσο ο κ. Παπανδρέου όσο και ο κ. Σαμαράς δεν είχαν ολοκληρώσει της δευτερολογίες τους, έχουν παραμείνει λιγότεροι από σαράντα βουλευτές!
Να σημειωθεί πως τυπικά, η συνεδρίαση της Ολομέλειας θα έπρεπε να ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα. Όμως για μην συμπέσουν, λειτουργία του κοινοβουλίου και διαδήλωση, αποφασίσθηκε ως ώρα έναρξης η 12η.
Πάντως, η διαδικασία της προτάσεως του Πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα συνεχιστεί αύριο Δευτέρα στις 10 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ.
Το ίδιο θα συμβεί και την ερχόμενη Τρίτη ώστε τα μεσάνυκτα της ίδια ημέρας να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.