Ο Δήμαρχος Παλλήνης εξακολουθεί να περιφρονεί θεσμούς και νόμους.


Παλλήνη - Δήμος ισχυρός - Πόλη με όραμαΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ



Ο θεσμός του "Καλλικράτη" λειτουργεί ήδη για 6 περίπου μήνες και ο Δήμαρχος Παλλήνης εξακολουθεί να περιφρονεί θεσμούς και νόμους.
Ενώ έχει φροντίσει να εξασφαλίσει θέση και γραφεία για τον εαυτό του και τους ημετέρους του ειδικούς συμβούλους και αντιδημάρχους, αδιαφορεί για την υποχρέωση του να παραχωρήσει γραφείο στις παρατάξεις της Δημοτικής μειοψηφίας όπως ρητά ορίζει ο Ν 3852/2010 στην έδρα του Δήμου. 

Φαίνεται ότι η συναίνεση, η συνεργασία και ο σεβασμός των παρατάξεων της αντιπολίτευσης είναι έννοιες άγνωστες για την Δημοτική αρχή.
Απαιτούμε την άμεση διευθέτηση της εκκρεμότητας και την τακτοποίηση των υποχρεώσεων της Δημοτικής αρχής για την εύρυθμη και ισότιμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θυμίζοντας ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας του Δήμου, υπηρετούν τη διαφάνεια και την Δημοκρατία και εκφράζουν το μισό περίπου εκλογικό σώμα του Δήμου.
Αποκλεισμοί και πολιτικές "Μαυρογιαλούρου" δεν θα περνούν στο Δήμο Παλλήνης.
http://polimeorama.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.