Δικαιώθηκε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Δικαιώθηκε  ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο οποίος είχε κινηθεί νομικά εναντίον 3 δημοσιογράφων για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του..
...Ο κ. Ρουσόπουλος κατηγορούσε τους δημοσιογράφους Γιώργο Αυτιά, Γιώργο Βλάχο και Γιάννη Ντάσκα ότι εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση εναντίον του με συκοφαντικές αναφορές και ότι σπίλωσαν την υπόληψή του λέγοντας ότι "πλούτισε μέσω της πολιτικής".

Το δικαστήριο δικαίωσε τον πρώην υπουργό αλλά στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι οι κατηγορούμενοι υπέπεσαν στο αδίκημα της εξύβρισης και όχι της συκοφαντικής δυσφήμισης.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.