Την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου κατέλαβαν χθες βράδυ οι ‘’Αγανακτισμένοι’’

Την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου κατέλαβαν χθες βράδυ οι ‘’Αγανακτισμένοι’’ πολίτες της πόλης, που από την πλατεία πήγαν στο δημαρχείο την ώρα που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο και ζήτησαν από το προεδρείο να τους παραδώσει την αίθουσα και από τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους.

Προς στιγμήν προκλήθηκε αμηχανία και ένταση. Όμως στο τέλος, η συνεδρίαση διακόπηκε, αποχώρησαν από τις θέσεις τους οι δημοτικοί σύμβουλοι κι ο δήμαρχος και οι ‘’Αγανακτισμένοι’’ κατέλαβαν τις θέσεις τους, ενώ ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός και αρκετοί σύμβουλοι παρακολουθούσαν από τις θέσεις του κοινού.

Οι ‘’Αγανακτισμένοι’’ πραγματοποίησαν γενική συνέλευση κατά την οποία συζήτησαν για το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Παράλληλα, αναφέρθηκαν και στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη της Κορίνθου, ενώ αργά το βράδυ αποχώρησαν.

Σήμερα οι ‘’Αγανακτισμένοι’’ της Κορίνθου θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι στα Περιβολάκια και στη συνέχεια θα κινηθούν προς την Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του Συντάγματος. 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.