Παραλίγο Αεροπορικό ατύχημα στο ΕΛ.Βενιζέλος


Την Πέμπτη έγινε η πανηγυρική πρώτη συνεδρίαση της μόνιμης επιτροπής για το Αεροδρόμιο. Έχουμε πει την άποψή μας, ότι μία χούφτα άνθρωποι εκμεταλλεύονται για ιδία οφέλη τον όποιο περιβαλλοντικό αγώνα.
Προς το παρόν όμως θα αφήσουμε στην άκρη τις προσωπικές μας κρίσεις και θα δώσουμε μερικές κατευθυντήριες γραμμές στην επιτροπή για να βοηθήσουμε λίγο το έργο τους.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι λίγες μόνο ώρες πριν την συνεδρίασή σας, είχαμε επώνυμη καταγγελία σύμφωνα με την οποία το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 13:30, αεροπλάνο Αιγυπτιακών αερογραμμών, πιθανότατα λόγω βλάβης, προσέγγισε το αεροδρόμιο από την πλευρά του Κορωπίου με λάθος γωνία προσγείωσης η οποία θα τον έβγαζε στο κέντρο της Πόλης της Αρτέμιδος. Ευτυχώς οι υπεύθυνοι κατάφεραν να τον επαναφέρουν.
 
Κύριοι και κυρίες ποια μέτρα λαμβάνει η ΥΠΑ για την αποφυγή Αεροπορικών Ατυχημάτων πάνω από την πυκνοκατοικημένη  πόλη της Αρτέμιδος;
Τι μέτρα οφείλει να τους επιβάλει η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας;
Έχει γίνει ποτέ άσκηση ετοιμότητας απομάκρυνσης  πληθυσμού και αντιμετώπισης αεροπορικού ατυχήματος στην πόλη μας;
Το λέμε αυτό γιατί πολλοί θα εκπλαγούν μόλις συνειδητοποιήσουν ποιες περιοχές κινδυνεύουν.  
Εμείς από σήμερα θα σας τα λέμε και εσείς δεν θα έχετε Κ Α Μ Ι Α δικαιολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.