Οι Οικολόγοι Πράσινοι είπαν ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο

Αποφάσεις για την πολιτική, τις επιδιώξεις αλλά και για την εσωτερική τους λειτουργία, πήραν οι Οικολόγοι Πράσινοι κατά τις διήμερες πολιτικές διαδικασίες που πραγματοποίησαν αυτό το Σαββατοκύριακο. 


Στο κείμενο με τις εκτιμήσεις για την πολιτική συγκυρία, που υιοθετήθηκε από το Πανελλαδικό συμβούλιο, επιβεβαιώνεται η απόρριψη του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, υπογραμμίζεται ότι, " απέναντι σε μια απαξιωμένη κεντρική πολιτική, το πράσινο κίνημα μπορεί και πρέπει να αποτελέσει παράθυρο στο σκοτεινό δωμάτιο" και αναγνωρίζεται το κίνημα στις πλατείες ως αντίβαρο σε μια σκοτεινή προοπτική. 


Υπογραμμίζεται δε ο στόχος της προοπτικής πρόωρων εκλογών, ώστε να οδηγηθεί η Ελλάδα σε πραγματική διέξοδο.

Στο Καταστατικό Συνέδριο που έγινε το Σάββατο, οι Οικολόγοι Πράσινοι ενσωμάτωσαν αλλαγές στην εσωτερική τους λειτουργία, όπως ακόμη πιο αναλογικό σύστημα εκλογής των κομματικών οργάνων και καθαρότερη διάκριση ευθυνών. 

Μεγάλο μέρος του χρόνου διατέθηκε και για πολιτική συζήτηση, ανοικτή σε όλα τα μέλη, για τις νέες απαιτήσεις που δημιουργούνται για το πράσινο κίνημα.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.