Εργαστήριο πλαστών χαρτονομισμάτων εντοπίστηκε στο Γαλάτσι

Πλαστά χαρτονομίσματα"αξίας" 1.155.190 ευρώ και 40.000 δολαρίων εντοπίστηκαν σε εργαστήριο που διατηρούσαν δύο Αφρικανοί στο Γαλάτσι. Οι 27χρονοι δράστες συνελήφθησαν, αφού βρέθηκαν πάνω τους από ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Οι δύο νεαροί ελέγχθηκαν από την Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας και τα πλαστά χαρτονομίσματα που είχαν μαζί τους, οδήγησαν σε περαιτέρω έρευνες.

Τελικά αποκάλυψαν την ύπαρξη του παράνομου εργαστηρίου στο Γαλάτσι. Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 20, 50, 100, 200, 500 ευρώ, συνολικής αξίας 1.155.190 ευρώ καθώς και παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 και 100 δολαρίων συνολικής αξίας 40.000 δολαρίων.

Επίσης βρέθηκαν 11 εκτυπωτές με πλήρη εξοπλισμό, πλήθος ισομετρικών χαρτιών τεμαχισμένων σε διαστάσεις χαρτονομισμάτων, οκτώ γυάλινα φιαλίδια με υδατικά διαλύματα και σκόνη, που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία χαρτονομισμάτων, οκτώ λεπίδες και τρία κινητά τηλέφωνα.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.