Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται

Είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογηθούν τέτοιου είδους συμπεριφορές των ΑΝΔΡΩΝ των ΜΑΤ αλλά είναι ακόμη δυσκολότερο να τεκμηριωθεί  η άποψη (αφού δούμε το video)  ότι τέτοιου είδους πράξεις ΔΕΝ εμπεριέχουν ανδρεία* ...( *Η ανδρεία μπορεί να προέρχεται από τη λέξη «άνδρας» αλλά έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που άπτονται και στα 2 φύλα : Γενναιότητα, ειλικρίνεια, αυταπάρνηση, χρέος, καθήκον, τιμή, σεμνότητα. Η Ανδρεία σέβεται την Ομορφιά, την Ποίηση, την Λογοτεχνία και τα ευγενή σπορ. Σιχαίνεται το ψέμα, την υποκρισία, και κυρίως το θράσος που πάντοτε συνοδεύει τους μικροπρεπείς και δειλούς. 
Η Ανδρεία υπερηφανεύεται, δεν κρύβεται και δεν περπατά σκυφτά γιατί δεν έχει λόγους να ντρέπεται…. 
     
Η έλλειψη αντίδρασης στην ανανδρία σημαίνει ΑΠΟΔΟΧΗ  της ανανδρίας. Η Ανδρεία, επειδή αγαπά τη ζωή, το φως,  τη χαρά και σιχαίνεται την ασχήμια, την σήψη ,την υποκρισία και την βρωμιά τινάζεται και γεμίζει οργή στην θέα και - πόσο περισσότερο! - στην επαφή του  Θράσους και της Απάτης και αυθόρμητα, χωρίς καμιά σκέψη ΕΠΙΘΥΜΕΙ και προσπαθεί, όπως, όποτε και όπου 
μπορεί να το χτυπήσει!) .     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.