Φθινοπωρινά μουσικά ραντεβού... Οδηγός συναυλιών στην Αττική


Τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου και οι συναντήσεις των ελλήνων μουσικών και συγκροτημάτων με το κοινό τους ετοιμάζονται. Μετά από ένα διάλειμμα όχι μόνο λόγω των καλοκαιρινών περιοδειών αλλά κυρίως λόγω των εμφανίσεων εκτός των τειχών, επιστρέφουν όλοι για συναυλίες τόσο στην Αθήνα όσο και στους όμορους δήμους. Και από τον Οκτώβριο θα πάρουν την σκυτάλη οι μουσικές σκηνές.
Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, στο πλαίσιο της «best of» περιοδείας τους, στις 6/9 θα εμφανισθούν στο Αλσος Βεΐκου, ενώ στον ίδιο χώρο στις 29/8 ο Φοίβος Δεληβοριάς θα παρουσιάσει την τελευταία του δουλειά «Αόρατος άνθρωπος» καθώς επίσης και άλλα κομμάτια ενώ η ισχυρή ομάδα των Λαυρέντη ΜαχαιρίτσαΓιάννη Ζουγανέλη,Δημήτρη Σταρόβα και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, περιμένει τους φίλους της στις 30 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Παπάγου.
Οι Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος και Μίλτος Πασχαλίδης συναντιούνται στο θέατρο Πέτρας, στις 3/9 ενώ στον ίδιο χώρο στις 5/9 θα εμφανισθεί ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Την ίδια ημερομηνία αλλά σε διαφορετικό χώρο - στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι - θα εμφανισθεί ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Το Τρίφωνο στις 3/9 θα εμφανισθεί στο Αλσος Βεΐκου για να ακολουθήσει στις 7/9 η Ελένη Τσαλιγόπουλου με «φρέσκο» υλικό. Οι Πυξ Λαξ μοιάζουν ασυγκράτητοι. Μετά την άκρως επιτυχημένη περιοδεία τους ανά την Ελλάδα στις 10/9 εμφανίζονται στο Terra Vibe στη Μαλακάσα. Τον Ιούλιο το ΟΑΚΑ γέμισε, θα το επαναλάβουν άραγε και στο Terra; ΟΝίκος Πορτοκάλογλου θα εμφανισθεί στις 19/9, στο κηποθέατρο Παπάγου με το «Ρεμίξ». Πρόκειται για την παρουσίαση των τραγουδιών του σε διαφορετικές εκτελέσεις.
Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Vassilikos συναντιούνται στις 28/8 στην Ελευσίνα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Αισχύλεια 2011 ενώ στον ίδιο χώρο θα εμφανισθούν ο Ορφέας Περίδης με τους Human Touch με ένα έθνικ και world πρόγραμμα στις 16/9.
Νεότερη γενιά
Το παρών δίνει και αυτή με τον Cayetano να παρουσιάσει τις electronica συνθέσεις του στην Ελευσίνα στις 30/8. Στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου η Τεχνόπολις στο Γκάζι, υποδέχεται το Ark festival στο οποίο θα εμφανισθούν οι LocomondoBurger Project, Φοίβος ΔεληβοριάςΛεωνίδας ΜπαλάφαςΠάνος MουζουράκηςSka BangiesMonika,Maraveyas IlegalΝατάσσα Μποφίλιου, Imam BaildiGaudi. Στον ίδιο χώρο στις 4/9 θα παρουσιαστεί το 4ο Athens Ηίp Hop Festival ενώ το θέατρο Πέτρας περιμένει στις 10/9 τους Active Member. Στις 7/9 η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα εμφανισθεί στο Θέατρο Βράχων. Ο Γιάννης Χαρούλης με την παράδοση και το ροκ να βαδίζουν χέρι χέρι θα εμφανισθεί στις 5/9 στην Ελευσίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.