Δήμος Παλλήνης: Η εξυπηρέτηση των πολιτών με τη συνταγή του «Ελάτε Αύριο»


Τετάρτη 10-8-2011 πρωί και σύμφωνα με τα Πρακτικά Ανάρτησης 31 & 30 ημ 27-7-2011 της Κοινωφελής Επιχείρησης Αθλητισμού-Πολιτισμού- Περιβάλλοντος του Δήμου Παλλήνης, ενδιαφερόμενος προσήλθε στην οδό Κλειτάρχου για να υποβάλει επιστολή ενδιαφέροντος και Βιογραφικό.
•             Ο κλητήρας του κτηρίου δήλωσε άγνοια και ενημέρωσε τον ενδιαφερόμενο πως «δεν υπάρχει κανένας επάνω...... ελάτε μάλλον αύριο!!!»
•             Στα τηλέφωνα της επιχείρησης δεν απαντά κανένας.
Σύμφωνα με τα Πρακτικά Ανάρτησης 31 & 30, πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για πρόσληψη ωρομισθίου προσωπικού της Επιχείρησης μέχρι 20-8-2011.
Τι γίνεται αλήθεια δεν ξέρω, αν γνωρίζει κάποιος «Υπεύθυνος» να ενημερώσει .

Καλή η διαφάνεια, αλλά χρειάζεται και ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Παλλήνης, εκτός αν οι θέσεις αυτές είναι ήδη..... καλυμμένες από «Ημέτερους»,  αυτά που προεκλογικά κατηγορούσε ο νυν Δήμαρχος Παλλήνης και για τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα αλλάξει.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

16-8-2011 στο τηλέφωνο 210-6619938 δεν απαντά κανένας. Αν θέλει κάποιος υποψήφιος να κάνει αίτηση δεν έχει ενημέρωση για το που θα πάει τα χαρτιά του.

Ανώνυμος είπε...

16-8-2011 (συνέχεια) ο ενδιαφερόμενος σκέφτεται να πάρει τηλέφωνο στον Δήμο Παλλήνης για να ενημερωθεί, στο 2106604600 και αφού δεν ανακαλύπτει κάποια υπηρεσία που θα μπορούσε να βοηθήσει, καλεί το 7 (γραφείο Δημάρχου), όπου με έκπληξη και μετά από μερικές φορές που κτυπάει η γραμμή, ακούει το ηλεκτρονικό μήνυμα "... ευχαριστούμε χαίρεται!!"
Ο ενδιαφερόμενος ξαναπαίρνει τηλέφωνο, όπου αυτήν την φορά το σηκώνει μια ευγενική κυρία, όπου τον ενημερώνει πως πρέπει να πάρει τηλ. στο 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα στο 2106615412. Φυσικά ο ενδιαφερόμενος παίρνει τηλέφωνο όπου ...ως δια μαγείας, δεν το σηκώνει κανένας το τηλέφωνο.
Επικοινωνώντας πάλι με την ευγενική κυρία στο γραφείο του Δημάρχου και λέγοντας ότι "δεν μπορεί άλλο", λαμβάνει την απάντηση ότι θα πρέπει να πάει ( ο ενδιαφερόμενος) από εκεί (1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα 2 με 4). Η ώρα έχει φτάσει ήδη 3,20μμ και ο ενδιαφερόμενος καταλαβαίνει πως έχει χάσει άλλη μια μέρα και ότι θα ξαναπροσπαθήσει πάλι αύριο 17-8-2011.

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.