Άλλος ένας Εικοσάχρονος νεκρός ...Αιτία το ποδόσφαιρο


Ραντεβού θανάτου στο Ηράκλειο


Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 20χρονου, σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. 

Περίπου 15 οπαδοί του ΟΦΗ και ισάριθμοι του Παναθηναϊκού και του Ηρόδοτου Αλικαρνασσού έδωσαν ραντεβού θανάτου προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. 

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και ένας 20χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού χτυπήθηκε θανάσιμα από μαχαίρι, ενώ δύο ακόμα νέοι μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, φέροντας τραύματα στη θωρακική χώρα από μαχαίρι. 

Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου αναζητά τους δράστες και σύμφωνα με πληροφορίες έχει προχωρήσει σε περισσότερες από 30 προσαγωγές υπόπτων.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.