Ρίπης Κώστας: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ της περιφέρειας Αττικής.


Στο ενιαίο μισθολόγιο και οι εισηγμένες ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ). Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ της περιφέρειας Αττικής.
Ποιός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της περιφέρειάς μας θα εμφανιστεί μπροστά μας και θα μας πει για άλλη μια φορά ότι  οι υποδομές της χώρας δεν πωλούνται, ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και δεν ιδιωτικοποιείται ότι , ότι...

Ήρθε η τελική ώρα των ευθυνών για όλους μας και συγχωροχάρτια δεν υπάρχουν για κανένα πλέον. 
Οι εργαζόμενοι και ο απλός λαός έχουν αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση. 

κ.κ. Βουλευτές επαναλάβετε τις θέσεις για τις οποίες σας στείλαμε στο Κοινοβούλιο, τίποτα περισσότερο. 
----------------------------
 --------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------
Νέα «φοροκαταιγίδα» χτύπησε χθες αιφνιδιαστικά, για μια ακόμη φορά, τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, αφού μετά τη μείωση του αφορολογήτου ορίου και την αλλαγή της κλίμακας παρακράτησης, κόβονται κατά 50% όλες οι φοροαπαλλαγές ανεξαρτήτως εισοδήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο από την αλλαγή της κλίμακας παρακράτησης η επιβάρυνση φθάνει μέχρι και 820 ευρώ, ενώ το γεγονός ότι η έκπτωση φόρου από τις φοροαπαλλαγές μειώνεται από το 20% στο 10% για όλα τα εισοδήματα, και όχι για αυτά που ξεπερνούν τις 40.000 ευρώ όπως είχε ψηφιστεί το καλοκαίρι, μειώνει ακόμη περισσότερο το διαθέσιμο εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.