Παλλήνη : Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου τη Τρίτη 21/2 (δείτε τα θέματα)


Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Ιθάκης 12,-Αίθουσα Συνεδριάσεων
  Δημοτικού Συμβουλίου) στις 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, του έτους 2012, ημέρα ΤΡΙΤΗ και
   ώρα 18:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:
1.       Λήψη απόφασης περί έγκρισης υποβολής χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική  2007-2013 για κατασκευή πλατειών και διαμόρφωση ελεύθερων χώρων.
2.      Λήψη απόφασης περί  έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2011 τουΝ.Π.Δ.Δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».
3.      Λήψη απόφασης περί  έγκρισης του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».
4.      Λήψη απόφασης για επιβολή ανταποδοτικού τέλους, προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και λειτουργία των υποδομών του Δήμου, που σχετίζονται με τη διαχείριση αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων βάσει της παρ.3β του άρθρου 4 του  Ν.4039/12 "Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό".
5.      Λήψη απόφασης για Συμμετοχή σε Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την ονομασία ΠΑΛΛΑΣ  και τον διακριτικό τίτλο «Α.Σ ΠΑΛΛΑΣ» για υποβολή πρότασης υλοποίησης σχεδίου Τοπικής Δράσης Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες (ΤΟΠ. ΕΚΟ) στο πλαίσιο της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης  1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013» .
6.      Λήψη απόφασης περί  έγκρισης της έκδοσης εγγυητικής επιστολής.
7.      Λήψη απόφασης περί αδειοδότησης και καθορισμού θέσεων μικροπωλητών εποχιακού υλικού – χαρταετοί- έτους 2012. 
8.      Λήψη απόφασης περί  Συγκρότησης Πρωτοβάθμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων, της  Περιφέρειας Αττικής, έτους 2012.
9.      Λήψη απόφασης περί έγκρισης  ανανέωσης του υπ΄ αριθμ. 15289/08 συμβολαίου, για ακίνητο του Δήμου Παλλήνης .
10.  Λήψη απόφασης για χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και καθορισμός ανώτατου μηνιαίου χρηματικού ορίου κλήσεων  
11.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης κλαδέματος τριών (3) ευκαλύπτων στις Ο.Ε.Κ. - 1 της Δημοτικής ενότητας Παλλήνης.

Υπάλληλος  του Δήμου μας παρακαλείται να επιδώσει την παρούσα.
Γέρακας,  17-02-2012
Ο Πρόεδρος

                                                                  Λιακόπουλος Άγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.