Δήμος Παλλήνης: Ούτε ένα παράθυρο δεν υπάρχει στη νέα αίθουσα του Δ.Σ.

Αναδημοσιεύουμε ένα σχόλιο που μας έστειλε αναγνώστης μας 
Σχόλιο αναγνώστη.  
Αστειεύεστε ...
Δεν υπάρχει ούτε ένα παράθυρο, δεν υπάρχει φυσικός φωτισμός. Δεν υπάρχει επαφή με το περιβάλλον έξω από την αίθουσα. Πιο πολύ με πυρηνικό καταφύγιο ή χώρος ανακρίσεων μοιάζει. Καταπιεστικό όσο δεν πάει ...




Το δικό μας σχόλιο.
Αγαπητέ αναγνώστη σε ευχαριστούμε πολύ για τις επισημάνσεις σου. Μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε, αφού με το σχολιασμό σου μας επιβεβαιώνεις με τον καλύτερο τρόπο ότι ενα ελεύθερο blog, δεν μπορεί και δεν πρέπει να προσεγγίζει την είδηση ως ντελάλης της όποιας εξουσίας. 
Η αλήθεια είναι ότι δεν αναλύσαμε την εικόνα που βλέπαμε και παρότι γνωρίζουμε καλά ότι ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, την πατήσαμε ως ιθαγενείς που έβλεπαν τα καθρεφτάκια των αποικιοκρατών.  
Σε ευχαριστούμε πολύ που μας επανέφερες  εν τάξη ...          

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η αίθουσα είναι όμορφη λειτουργική. Μοιάζει με αίθουσα του ανωτάτου Σοβιέτ !!
Υπάρχει όμως και πίσω πόρτα για όσους θα την κάνουν σιγά- σιγά όσο οι εκλογές έρχονται.
Η πόρτα άνοιξε και υπάρχουν εκροές...
Όσο για το παράθυρο δεν έχει σημασία το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρχει επαφή με τους έξω!!

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.