Οι πολίτες μπορεί να τον ξέχασαν στις δημοσκοπήσεις. Η ιστορία όμως ?

Πολλά και ενδιαφέροντα ευρήματα έφερε στο φως της δημοσιότητας η δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εκπομπής της εκπομπής του Mega «Ανατροπή». 
Αυτό όμως που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι το γεγονός ότι, ο μέχρι το Νοέμβριο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου, δεν βρίσκεται καν στις προτιμήσεις των πολιτών όσον αφορά το ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός!

Να σημειωθεί ότι οι ερωτώμενοι ήταν ελεύθεροι να διαλέξουν όποιον αυτοί προτιμούσαν ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.