Αν. Αττική: Tην παραίτηση του Γραμματέα τους, ζητούν οι νομαρχιακοί σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ

Ξέσπασε τελικά η εδώ και μήνες σοβούσα κρίση στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠAΣΟΚ Ανατολικής Αττικής. 

Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι με επιστολή τους ζητούν την παραίτηση του Γραμματέα προκειμένου να λειτουργήσει επιτέλους η Ν.Ε στο πλαίσιο των καταστατικών της υποχρεώσεων. 


Οι νομαρχιακοί σύμβουλοι είχαν επανειλημμένα επισημάνει την παντελή απραγία του Γραμματέα και τον είχαν καλέσει να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε η Ν.Ε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κοινωνίας, βοηθώντας παράλληλα  το Κίνημα στις κρίσιμες ώρες που περνάει ή χώρα. (Πρακτικά Ν.Ε). 


Το πείσμονο και θα λέγαμε αναιτιολόγητο γάντζωμα του Γραμματέα στην θέση του, τον εκθέτει κομματικά, τον απομονώνει κοινωνικά και τελικά θα αναγκαστεί να πράξει αυτό που θα έπρεπε να έχει κάνει εκουσίως και…..αξιοπρεπώς!  
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.