Δείτε τι είπε ο Δήμαρχος Παλλήνης για τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου (video)

Αισιόδοξος θέλει να δηλώνει για το μέλλον των πολιτών του Δήμου Παλλήνης,  ο Δήμαρχος  Αθ. Ζούτσος. 
Δείτε στο video που ακολουθεί, τι απαντά στα ερωτήματα που του τέθηκαν από το Δ.Σ. των Εργατικών κατοικιών "Γρηγόρη Λαμπράκη" στην κοπή της πίτας του Συλλόγου την Κυριακή 29/1/2012, 
Δείτε τι λέει για τη λειτουργία των ιατρείων του ΙΚΑ , τις λεωφορειακές γραμμές , τα απορρίμματα, την αποχέτευσή και τις προθέσεις του για την κοινωνική μέριμνα προς τους πολίτες από πλευράς Δήμου.

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.