Αυγά και γιαούρτια για τον Βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Νικολόπουλο στην Αχαΐα (video)

Στο χώρο ομιλίας  του Βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Νικολόπουλου στην Αχαΐα εισέβαλαν εξαγριωμένοι πολίτες και τον στόλισαν με πολλά κοσμητικά επίθετα  αυγά και γιαούρτια . 

Δείτε στο video που ακολουθεί πως οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες που είναι σαφώς περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση ζητούσαν εξηγήσεις  για την στάση που κράτησε στην τελευταία κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή  
Η εκδήλωση τελικά αναβλήθηκε ή για να ήμαστε ποιο ακριβείς ματαιώθηκε...  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.