ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ  ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Αγαπητοί  Συναγωνιστές,
παρά τις ειρηνικές διαμαρτυρίες μας, το κράτος του Μνημονίου μας χτυπά κάθε φορά με δακρυγόνα και με χρήση βίας σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει πολύ καλά (αυτό της πλατείας Συντάγματος) για να μας αποτρέψει να εκφράσουμε με δημοκρατικό τρόπο την αντίθεσή μας τόσο στην χουντική πολιτική αυτών που μας κυβερνούν, όσο και στην οικονομική εξαθλίωσή που μας επιβάλουν.

Θυμούμενοι άλλους τρόπους αντίστασης και ανυπακοής, αυτών των Μαραθώνιων Πορειών Ειρήνης του Λαμπράκη των εποχών του ’63, η ΣΠΙΘΑ ανέλαβε την διοργάνωση της Μαραθώνιου Αντιμνημονιακής Πορείας στις 24 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο στις 08:00 στον Τύμβο του Μαραθώνα.
Στόχος μας είναι να ξεσηκώσουμε όλους τους πολίτες και όλους τους δημοκρατικούς φορείς, σε μια Παλλαϊκή πορεία, που θα καταλήξει στο Καλλιμάρμαρο μετά το πέρασμά της από πολλούς δήμους της Αττικής.
Η συμμετοχή των πολιτών πεζή ή και μηχανοκίνητα, από τον Τύμβο του Μαραθώνα αλλά και από οποιοδήποτε τμήμα της διαδρομής  (βάση του επισυναπτόμενου προγράμματος της πορείας) θα πραγματοποιηθεί συμβολικά μία ημέρα πριν την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Με το τέλος της πορείας θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Αντιμνημονιακή Συναυλία από γνωστούς καλλιτέχνες με ψηφίσματα κατά του μνημονίου, των εφαρμοστικών νόμων αλλά και του τρόπου που τα επέβαλε η κυβέρνηση του μνημονίου. Θα ανακοινωθούν και οι κοινές ειρηνικές δράσεις μας κατά τον εορτασμό της εθνικής εορτής της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Απευθυνόμαστε σε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις, τους επαγγελματικούς φορείς, τους συλλόγους, τις λαϊκές συνελεύσεις των πλατειών όλων των πόλεων και των Δήμων όλης της Ελλάδος, τα ξένα κινήματα συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό και σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις 24 Μαρτίου 2011

Η πορεία θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες και όλους τους φορείς. Η Μαραθώνιος Αντιμνημονιακή Πορεία είναι μια κοινή διαμαρτυρία όλων μας.
Οι φορείς που θα μετάσχουν μπορούν να αναρτήσουν αεροπανό καλέσματος στις περιοχές που  δραστηριοποιούνται, καθώς και να μετάσχουν στην Μαραθώνιο Αντιμνημονιακή Πορεία με πανό ή πλακάτ διαμαρτυρίας δηλώνοντας τον φορέα που εκπροσωπούν.

Παρακαλείστε έως τις 11 Μαρτίου να μας κοινοποιήσετε αν θα  συμμετέχετε στην Μαραθώνιο Αντιμνημονιακή Πορεία, για να αναρτηθεί ο σχετικός πίνακας των συμμετεχόντων φορέων και να αναφερθείτε και στα σχετικά δελτία τύπου.

Για την οργανωτική Επιτροπή της Πορείας
Ομάδα Συντονισμού Δράσεων Επιτροπής Νομού Αττικής
Υπεύθυνος επικοινωνίας Γιώργος Αλαϊάδης
Τηλ επικοινωνίας 210-6138267  φαχ: 210-6138221  κινητό:693-6.000.000
Κεντρικά γραφεία ΚΑΠ 210-3233877
e-mail: marathonios.antimnimoniaki.poria@gmail.com  http://marathoniosantimnimoniakiporia.blogspot.com            facebook: marathonios.antimnimoniaki.poria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.