Η Βουλή θα κλείσει λίγο πριν από το Πάσχα


«Η Βουλή θα κλείσει λίγο πριν από το Πάσχα», επιβεβαίωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, ο οποίος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm, πρόσθεσε ότι τα νομοσχέδια που κατατίθενται στη Βουλή είναι τα τελευταία. Παράλληλα ανακοίνωσε και την διενέργεια των εκλογών και προσδιόρισε την ημερομηνία.
Ο ίδιος ανέφερε για τον χρόνο των εκλογών, «μία εβδομάδα πριν ή μία μετά την 6 Μαΐου».
Ο κ. Καψής χαρακτήρισε «πρόωρη και άκαιρη» τη συζήτηση, αν θα είναι και μετά τις εκλογές πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος, για τον οποίο είπε «δεν θέλει να γίνει μέρος του προεκλογικού σκηνικού».
Ερωτώμενος, τέλος, για τις δικές του προσωπικές προθέσεις, ο απάντησε: «Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω στην πολιτική. Εάν θέλετε να ρωτήσετε για το αν θα είμαι υποψήφιος, δεν με έχει απασχολήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.