ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!


Άρθρο 30 του κώδικα είσπραξης δημοσίων εσόδων.
Νομοθετικό διάταγμα 356/5 Απριλίου 1974 υπογράφει ο στρατηγός Γκιζίκης.
Με το ανωτέρω άρθρο η κατάσχεση εις χείρας τρίτου ενεργείται για πληθώρα λόγων.
Π.χ. εγώ οφείλω στο δημόσιο 100.000 ευρώ, ωστόσο εισπράττω από των Κώστα ενοίκιο 500 ευρώ μηνιαίως. 
Προσέξτε διότι η εφορία πηγαίνει στον νοικάρη μου και του κοινοποιεί κατάσχεση εις χείρας τρίτου με χρηματικό κατάλογο δικό μου, δηλαδή με τις οφειλές των 100.000.
Επομένως ο νοικάρης μου πλέον γνωρίζει όλα τα στοιχεία μου, και το  σύνολο των χρεών μου!!
Ερώτηση: που πάνε τα προσωπικά δεδομένα;
Μετά από αυτό, ο νοικάρης πρέπει εντός 10 ημερών να προσέλθει ή στην Δ.Ο.Υ. ή στον ειρηνοδίκη και να αποδεχθεί την κατάσχεση και να ενημερώσει πότε θα πληρώνει το μίσθωμα στο δημόσιο.
Αν ο νοικάρης λείπει σε ταξίδι και ο εφοριακός κάνει επίδοση στο σπίτι και επιστρέψει από το ταξίδι μετά το 10ήμερο, οφείλει εις ολόκληρον το ποσό που χρωστά ο ιδιοκτήτης, δηλαδή 100.000.
Δηλαδή αν αρρωστήσουμε ή λείπουμε σε ταξίδι, θα βρεθούμε να χρωστούμε τα κερατιάτικα τρίτου.
Άπειρη προσοχή και στις καταθέσεις σας, καθώς με το άρθρο 32 & 33 του ΚΕΔΕ μπορούν να δεσμεύσουν και τις καταθέσεις μας σε τράπεζες ακόμα και σε κοινούς λογαριασμούς (π.χ. με μητέρα ή σύζυγο), ακόμα και επί παραγώγων χρηματοοικονομικών προϊόντων και το περιεχόμενο των τραπεζικών θυρίδων!!!(Νομικό Συμβούλιο του κράτους αρ. γνωμοδοτήσεως:521/2006).  
                                                           ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.