Ξέφυγε από κάθε έλεγχο ο καυγάς δύο συγχωριανών, με αφορμή τις κτηματικές τους διαφορές...


Όπως αναφέρει το aerasfm.gr το περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Καραϊσκάκη του Αστακού όταν ένας άνδρας στράφηκε εναντίον συγχωριανού του, και τον πυροβόλησε με περίστροφο. 


Ο πυροβολισμός ωστόσο δε βρήκε στόχο με αποτέλεσμα ο άνδρας που δέχτηκε τον πυροβολισμό να διαφύγει για να επιστρέψει λίγο αργότερα με το αυτοκίνητό του με το οποίο και παρέσυρε τον άνδρα που τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά!

Ο τραυματίας μεταφέρθκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ενώ δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αστακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.