Κ. Χαρδαβέλας: Πόσο αφορά τη ζωή μας το PSI


Βρυξέλλες και Βερολίνο φωνάζουν για τη μεγαλύτερη διαγραφή κρατικού χρέους που έγινε ποτέ σε παγκόσμια κλίμακα και οι διάφοροι Σόιμπλε και Όλι Ρεν μας λένε ότι η Ευρώπη χάρισε στην Ελλάδα 100 δισ. ευρώ.

Ας πούμε όμως τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Πόσο αφορά τη ζωή μας το PSI όταν το Δεκέμβριο οι Έλληνες άνεργοι ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο δημιουργώντας το αρνητικό ρεκόρ του 21% ανέργων και στην ηλικιακή ομάδα 15 έως 24 ετών ψάχνουν εργασία περισσότεροι από το 60%.
Πόσο αφορά τη ζωή μας το PSI όταν τον Ιούνιο είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν νέα σκληρά μέτρα που θα αφορούσε σε νέα μείωση μισθών και συντάξεων και κατάργηση των συντάξεων.
Πόσο αφορά τη ζωή μας το PSI όταν καθημερινά κλείνουν 800 περίπου επιχειρήσεις και μαγαζιά και χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε.
Η καραμέλα αυτών που σήμερα πανηγυρίζουν, τις επόμενες ημέρες θα είναι: «Γλίτωσαν τα παιδιά μας από τα χρέη τα δικά μας».
Και σε αυτό όμως ψέματα λένε. Η Ελλάδα για τα επόμενα 50 χρόνια θα πρέπει να πληρώνει τα χρέη με τα ληστρικά επιτόκια. Άρα για τα εγγόνια και τα δισέγγονά μας μιλάμε.
Τελικά για ποιους έγινε το PSI; Είναι ολοφάνερο ότι έγινε για τις τράπεζες που θα ανταλλάξουν τα πεθαμένα ελληνικά ομόλογα με ζωντανά, για ορισμένους μεγάλους επενδυτές που μπορεί να κερδίσουν πολλά δισεκατομμύρια ευρώ εφόσον ενεργοποιηθούν τα περίφημα CDS ΚΑΙ τελικά το κούρεμα του χρέους έγινε για όλους αυτούς που έτρεμαν μία άτακτη πτώχευση της Ελλάδας(βλέπε το Τρίγωνο του Κακού, Γερμανία, Ολλανδία και Φινλανδία)
Φτάνει πια η κοροϊδία. Ο Γολγοθάς για όλους μας συνεχίζεται και θα είναι μακρύς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.