ΠΑΛΛHΝΗ: Άγρια κόντρα με βαριές εκφράσεις ξέσπασε μεταξύ Καρκούλια και Νεολόγου


Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Δημοτικού Συμβούλου Παλλήνης Κου. Δημήτρη Καρκούλια και της τοπικής Εφημερίδας "ΝΕΟΛΟΓΟΣ" εκδότη Κου. Ανδρέα Χατζηνικολάου (συζύγου Κας Ειρήνης Κουνενάκη αναπληρωτή Δημάρχου).
Όλα ξεκίνησαν από τη στήλη της εφημερίδας "ο Κουβεντολόγος του ενιαίου Δήμου " που σε σχόλιο της και με τίτλο "μια αυθεντική συνύπαρξη" δημοσιεύει φωτογραφία των ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ, ΔΑΒΑΡΗ, ΒΕΛΙΩΤΗ και σχολιάζει με σκωπτικό τρόπο τις κακές σχέσεις των ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ - ΒΕΛΙΩΤΗ. 
Εμείς σημειώνουμε ότι μετά από πολύ καιρό επανακυκλοφορούσε ο έντυπος  ΝΕΟΛΟΓΟΣ φιλοξενώντας στις σελίδες του πολλές καταχωρήσεις υποψηφίων Βουλευτών της περιφέρειας Αττικής, πράγμα που μας κάνει να ευχόμαστε να ξαναγίνουν σύντομα εκλογές  για να δούμε σύντομα την τοπική μας εφημερίδα στα σημεία διανομής της ... 
Υ.Γ. Θα θέλαμε πολύ να δημοσιεύσουμε τη φωτογραφία και το επίμαχο κείμενο της εφημερίδας αλλά δυστυχώς ο εκδότης δεν μας  επιτρέπει  την ολική ή μερική αντιγραφή κειμένων και φωτογραφιών. Έτσι  για την καλύτερη ενημέρωσή σας κάντε κλικ ΕΔΩ.  
                       
Ακολουθεί όλο το κείμενο του Δημήτρη Καρκούλια  
Η απάντησή μου  στον <<Κουβεντολόγο>> του ΝΕΟΛΟΓΟΥ!

   Ευτελή, ταλαίπωρε, μηδαμινέ...όπως ο ίδιος διατυμπανίζεις και αυτοπροσδιορίζεσαι στην εισαγωγή της σελίδας 18 του έντυπου σου <<Νεολόγος>> που κυκλοφόρησε πριν τις εκλογές,επειδή   αναφέρεσαι  σε εμένα με στόχο να με μειώσεις σου επιστρεφω τη λασπη που σε εσενα θα κολλησει σιγουρα.
  Πράγματι,πρέπει να σταθείς εκ νέου <<γοννυπετής>> και να εκλιπαρίσεις τη συγγνώμη μου.
  Το μακροχρόνιο της απουσίας σου όπως ισχυρίζεσαι,όχι μόνο δεν έβλαψε ,αλλά προφανώς ωφέλησε την τοπική μας κοινωνία και αυτό, διότι μετρήσαμε έναν <<τσάμπα μάγκα>>λιγότερο.
  Άραγε ποιος σου δίνει το δικαίωμα να σατυρίζεις ,είτε την Πατρίδα,είτε την Θρησκεία,είτε την Οικογένεια
Πες μας αν μπορείς δυνατά και καθαρά , είσαι κατά αυτών των θεσμών;
  Κουβεντολόγε η όπως αλλιώς σε λένε,αν υπάρχουν κάποιοι συνεκτικοί ιστοί αυτής της κοινωνίας σε βάθος χρόνων είναι ακριβώς αυτοί,και με αυτούς δεν παίζουμε.Σε καλώ να μεταφέρεις και στους δικούς σου γόνους τον σεβασμό για την Εθνική μας ταυτότητα ,χωρίς υπερβολές ,αλλά με την σύναιση που πρέπει να προσδιορίζει κάθε ώριμο πολίτη αυτού του τόπου.
  Η κενή περιεχομένου ,αλλά προφανώς κάποιου σκοπού (που θα γίνει ορατός στο μέλλον) συνάμμα με την αμετροέπεια της σελίδας σου,σε βάζει στο  περιθώριο της τοπικής κοινωνίας γιατί αυτή έχει διαφορετική γνώμη για μένα. Η κοινωνική μου δράση δεν εγκλωβίζεται από πολλά χρόνια σε κομματικές γραμμές και κατευθύνσεις.
  Εν  πάσει περιπτώσει βρε παιδί μου είσαι  φλύαρος και χαλάς άδικα χαρτί και μελάνι για δήθεν πληροφορίες.....που καυτηριάζεις. Τρίχες έτσι απλά, κάνε κάτι πιο σοβαρό!
  Η κοινωνία καίγεται,ο κόσμος δεν έχει να αντιμετωπίσει τα προς το ζειν και εσένα σε προβληματίζει  ποιους πολιτικά στηρίζει ο Καρκούλιας.
  Υπό άλλη προσέγγιση θα έπρεπε να σε ευχαριστήσω που δημοσιοποιείς κάτι για το οποίο πολεμάω φανερά και δυνατά. Ναι αντιστέκομαι σε όσους αποφάσισαν για εμάς, χωρίς εμάς. Έχεις αντίρρηση; 
Θαρρώ πως μάλλον εσύ είσαι ο θεματοφύλακας του συντηρητισμού του παλαιοκοματισμού και του <<Yes sir>>.
  Τόλμα αν μπορείς και συ να υπερβείς τον εαυτό σου και τις οστεοπωρημένες ιδέες των πατρόνων σου.Γίνε και συ κάποια στιγμή χρήσιμος.
  Σε καμμία περίπτωση πάντως –εδώ με αιφνιδιάζεις- δεν περίμενα δημοσιογράφος να μη γνωρίζει ότι η πεμπτουσία της δημοκρατίας προυποθέτει κριτική σκέψη, διαφοροποίηση με τα καινούρια δεδομένα και τελικά για το καλό της Πατρίδας και του Λαού δυνατή και κάποιες ίσως στιγμές ,ανατρεπτική κοινωνική στάση.
  Αν λοιπόν αυτή η στάση του Δημήτρη Καρκούλια που τολμά να ενισχύσει αντιμνημονιακές δυνάμεις κόντρα σε κατεστημένες αντιλήψεις και ψευτοδιλλήματα και δήθεν οικονομικά αδιέξοδα,στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία,σε ξενίζει,τότε λυπάμαι για εσένα και θα σου πρότεινα τα κρύα ντούζ, γι’ αυτά που ήρθαν την επαύριο των εκλογών και σε διέψευσαν.Τα φλυναφλήμματά σου θα κριθούν από τους αναγνώστες σου.
  Όσο για την σύγχυση στην οποία αναφαίρεσαι,σου υπενθυμίζω ότι αυτή την δημιουργούν κάποιοι ταγοί που προκειμένου να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα,αποπροσανατολίζουν τον κόσμο,με έναν ψευδοπροοδευτισμό του κολωνάτου ποτηριού!
  Καλό θα ήταν οι εμπαθείς, ατάλαντοι,ετερόφωτοι,λιβελογράφοι να μην καταπιάνονται με το λειτούργημα της δημοσιογραφίας ή της ελεύθερης διακίνησης  των ιδεών. Να μην ακουμπούν την πέννα.
  Αν όμως η τροφή σου αγαπητέ Κουβεντολόγε εξασφαλίζεται από κατευθύνουσες πηγές, τότε δεν μπορώ,παρά προκειμένου να σε ελευθερώσω,να σου βρω μια πιο χρήσιμη εργασία. Αγαπητέ μου λυπάμαι,αλλα΄το δημοσιογραφικό όπως λένε και οι  νέοι μας ,δεν   τόχεις ...πόσο μάλλον το χιούμορ.
  
Ας  είναι....Θα ήθελα βέβαια να γνώριζα ποιός πράγματι κρύβεται πίσω από τον <<κουβεντολόγο>>.

Εγώ λέγομαι Δημήτρης Καρκούλιας και στη καθημερινή πραχτική της ζωής μου ,χαρακτηρίζομαι από τη συνεχή  μου διάθεση να προσφέρω ότι μπορώ στη συνοικία μου,στον Δήμο μου,στην κοινωνία μας,στα παιδιά μας.Εσύ κρύβεσαι πίσω από τον χάρτινο τοίχο ,νομίζοντας ότι αυτό σου παρέχει το δικαίωμα να μπουρδολογείς, παίζοντας με θεσμούς και ιστορία.
  Μάθε λοιπόν,ότι τα δημοκρατικά πλαίσια διαμορφώνονται από κανόνες πολιτισμού και ήθους,που πρέπει να σέβεσαι ή  πάψε να είσαι εξυπηρετητήςκαι χειροκροτητής για το όποιο προσωπικό σου συμφέρον. Τέλος, η πολιτική μου στήριξη στις τελευταίες εκλογές εδικαιώθη από το αποτέλεσμα και για μια ακόμη φορά εξετέθης  ανεπανόρθωτα .
Δημήτρης Καρκούλιας Δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.