Αστυνομικός της Νέας Υόρκης πυροβόλησε το Πιτ μπουλ αστέγου (video σοκ)

Περαστικός τράβηξε βίντεο με το κινητό του
Ένα πιτ μπουλ κείτεται σωριασμένο δίπλα στον ιδιοκτήτη του στον δρόμο East Village στη Νέα Υόρκη. Δευτερόλεπτα πριν δύο αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή πυροβόλησαν το άτυχο σκυλί. Το πιτ μπουλ με το όνομα Star μεταφέρθηκε στο Animal Care & Control όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε κρίσιμη κατάσταση.
Η ιστορία όμως έχει ως εξής: Ο άστεγος ιδιοκτήτης του Star Lech Stankiewicz, βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση στο δρόμο όταν οι δύο αστυνομικοί έσπευσαν να του προσφέρουν βοήθεια. Δίπλα του βρισκόταν ο σκύλος του, ο οποίος μόλις είδε τους αστυνομικούς άρχισε να γαβγίζει και να πλησιάσει απειλητικά προς το μέρος τους.

Τότε ο ένας εκ των δύο αστυνομικών πυροβόλησε το σκύλο. «Όταν βλέπεις ένα πιτ μπουλ έτοιμο να σου επιτεθεί δεν έχεις άλλη λύση από το να το πυροβολήσεις για να προστατευτείς. Δεν ήξερα ότι ο σκύλος ανήκε στον άστεγο. Λυπάμαι πολύ που πυροβόλησα το σκύλο», είπε ο αστυνομικός.

Ο Stankiewicz είχε υιοθετήσει τον Star πριν ένα χρόνο και τον είχε μαζί του για να τον προστατεύει στους δρόμους της Νέας Υόκρης όπου κοιμόταν. Ο άστεγος σύμφωνα με μαρτυρία της αδερφής του έχει πολωνική καταγωγή και εγκατέλειψε το σπίτι του 20 χρόνια πριν επειδή είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Το βίντεο που ακολουθεί τράβηξε περαστικός με το κινητό του και στη συνέχεια το ανέβασε στο διαδίκτυο. 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.