ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πού βρίσκεται ο παιδεραστής του Λαυρίου


Μπορεί για αρκετές ημέρες από τη σύλληψή του να μην υπήρχε φυλακή που να δεχτεί τον παιδεραστή του Λαυρίου, όμως τελικά πατέρας – τέρας που χρησιμοποιούσε επί τέσσερις σχεδόν μήνες μιαν 11χρονη μαθήτρια για να ικανοποιεί ερωτικά τις ανομολόγητες ορέξεις του, βρίσκεται πλέον στο κελί μιας από τις σκληρότερες φυλακές της χώρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notioanatolika.gr o 45χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών από το αστυνομικό τμήμα Λαυρίου όπου κρατήθηκε για αρκετές ημέρες και στη συνέχεια οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες φυλακές – μαζί με αυτές της Κέρκυρας – θεωρούνται ως οι σκληρότερες της Ελληνικής επικράτειας όπου κρατούνται ιδιαίτερα σκληροί κατάδικοι αλλά και υπόδικοι. 
Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που τα όσα συμβαίνουν στις φυλακές της Τρίπολης έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη ενώ οι κάτοικοι της πόλης έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα για το γεγονός της λειτουργίας του εντός του αστικού ιστού.
Σύμφωνα με εξίσου ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr ο παιδεραστής τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης σε ό,τι αφορά την ασφάλειά του αφού τέτοιου είδους εγκληματίες αντιμετωπίζονται με περισσή σκληρότητα από τους συγκρατουμένους τους.
Διαβάστε τα σχετικά άρθρα :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.