Φεύγει ένας -ένας από την Ελλάδα που κατέστρεψαν

Φεύγει για την Αμερική ο πρώην πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος για τις ακαδημαϊκές... υποχρεώσεις που έχει στο ξακουστό Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.
«Και πότε θα γυρίσετε;» τον ρώτησε ένας φίλος του. «Το... 2016» απάντησε αριτολογώντας ο κ. Παπαδήμος, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο βασικά την απογοήτευσή του για όλα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Μου λένε όμως ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα τον Μάρτιο, αλλά θα ξαναφύγει για την Αμερική τον Μάιο. Μου λένε επίσης ότι εκφράζει τη δυσφορία του για το γεγονός ότι κανένας από τους συνεργάτες του πολιτικούς που στήριζαν την κυβέρνησή του δεν επικοινώνησε μαζί του - ούτε καν τον πήραν στο τηλέφωνο. Θεωρεί μάλιστα ότι όλοι γνώριζαν πως ο ίδιος δεν είχε καμία γνώση ή επαφή με τη λίστα Λαγκάρντ αλλά δεν είπαν το παραμικρό.

Και κάτι ακόμη. Ο κ. Παπαδήμος, όπως έμαθα, θεωρεί ότι οι διεργασίες που έγιναν και εν μέρει εξακολουθούν να γίνονται (τις οποίες γνωρίζει αλλά ο ίδιος δεν συμμετέχει) για τη δημιουργία νέου κόμματος ήταν η αιτία που προκάλεσε τη στάση που κράτησαν τα κόμματα απέναντί του, γιατί οι φίλοι του λένε ότι τον θεωρούν «οιονεί πολιτικό αντίπαλο» ή «μόνιμο διεκδικητή της εξουσίας».

Βηματοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.