Έρχεται το ηλεκτρονικό πορτοφόλι


Το Paywave είναι ένας νέο τρόπος για να πληρώνει κάποιος, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάει μαζί του καμία κάρτα. Oι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μέσω μιας εφαρμογής που θα ενσωματώνει το smartphone και περνώντας το πάνω από μηχανήματα, που θα μπορούν να ανιχνεύουν το αναγνωριστικό του χρήστη, όπως έχει η πιστωτική κάρτα, θα χρεώνουν το αντίστοιχο ποσό.
Η Visa στο MWC 2013 ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Samsung και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι PayWave θα ενσωματωθεί στα επόμενα μοντέλα smartphone της εταιρείας, λογικά και στο Galaxy IV.
Εφαρμογές και υπηρεσίες όπως το Foursquare έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό πορτοφόλι μέσω προσφορών-Specials οι οποίες πληρώνονται μέσω της εφαρμογής και της πιστωτική κάρτας που έχει δηλώσει ο χρήστης.
Προς το παρόν δεν είναι τόσο διαδεδομένη η χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού, όμως στο μέλλον θα χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο, όταν οι εταιρείες και υπηρεσίες το ενσωματώσουν.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.