ΟΥΤΕ ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΥΡΑ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ!

Συνθήκες... Ουγκάντας επικρατούν πλέον στα δημόσια νοσοκομεία που βρίσκονται υπό διάλυση. 

Ενδεικτικό της απαράδεκτης κατάστασης είναι το γεγονός ότι σε ορισμένα νοσοκομεία, όπως είναι το Αμαλία Φλέμινγκ, δεν υπάρχει ούτε... ουροσυλλέκτης, με αποτέλεσμα τα ούρα των ασθενών να μεταφέρονται με σύρριγες, οι οποίες μάλιστα δεν είναι καν αποστειρωμένες! 
Φανταστείτε, λοιπόν, τι καλλιέργειες γίνονται και τι αποτελέσματα βγαίνουν...

Όπως μάθαμε από εγκυρότατες πηγές, οι προμήθειες έχουν σταματήσει εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα η εικόνα που παρουσιάζει το συγκεκριμένο νοσοκομείο και όχι μόνο, κυρίως στις εφημερίες, να είναι τραγική. Οι εργαζόμενοι είναι στα κάγκελα, αφού - εκτός από τη μισθολογική τους εξαθλίωση - αδυνατούν πλέον να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς και να τους παρέχουν ακόμη και τα στοιχειώδη, εισπράττοντας οι ίδιοι τις αποδοκιμασίες τους...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.