Καζάκης - Κλάψτε τις καταθέσεις σας...

Παρά τον πλήρη αποκλεισμό από τα Μ.Μ.Ε του Δημήτρη Καζάκη της Γεωργίας Μπάστα και της εκπομπής Α.Ε. αυτοί κατάφεραν να γράψουν μια νέα εκπομπή Α.Ε. την περασμένη Τετάρτη, με στόχο για την ενημέρωση του λαού. 
Ακούστε το συγκεκριμένο πεντάλεπτο απόσπασμα, που  για άλλη μια φορά ο κ. Καζακής (Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ.) προέβλεπει το σημερινό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ε.Ε. 
Ακούστε ακόμη το τι γίνει από τις 29 /3 έως την 1/4/2013...

Δια δώστε το γιατί κανένα συστημικό μέσο δεν θα το αναπαράγει...    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.