Η Βίκη Σταμάτη και το θαυματουργό κλύσμα των φυλακών


Φαίνεται ότι σταματημό δεν έχουν τα καπρίτσια της γυναίκας του πρώην Υπουργού μέσα στην φυλακή.
 Μετά την φασαρία στον προαύλιο χώρο με τις κρατούμενες κατά την μεταφορά τους σε άλλη πτέρυγα για να συναντήσουν τους συζύγους τους η Βίκυ Σταμάτη ξαναχτύπησε.
Και αυτή τη φορά οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι την βρήκαν στο κελί της λιπόθυμη συνεπεία της χρήσης χαπιών. αμέσως την μετέφεραν στο Νοσοκομείο των φυλακών και όταν ο Γιατρός, είπε στους νοσηλευτές ότι θα προχωρήσουν σε κλύσμα, ξαφνικά η κ.Σταμάτη βρήκε και πάλι τις αισθήσεις της! 

Το γεγονός έκανε πολλούς να γελάσουν τόσο μέσα στο Νοσοκομείο αλλά το νέο ταξίδεψε και σε όλη τη φυλακή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.