Πρώτα ψηφίζει, μετά αποδοκιμάζει ο Φώτης Κουβέλης

«Η πολιτική λιτότητας διέλυσε την οικονομία». Τάδε έφη, όχι κάποιος αρχηγός κόμματος της Αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, αλλά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κυβερνητικός εταίρος, Φώτης Κουβέλης, στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε για πολλοστή φορά μία αλήθεια που είναι γνωστή εδώ και μήνες (ή μάλλον χρόνια) και τη νιώθουν στο πετσί τους εκατομμύρια Έλληνες.

Το παράδοξο, φυσικά, είναι ότι το κόμμα του κ. Κουβέλη αποδοκιμάζει τα μέτρα λιτότητας, αφού τους προηγούμενους μήνες τα έχει ψηφίσει στη Βουλή! 

Ίσως τον καταλαβαίνει απόλυτα ο πρώην μαοϊστής πρόεδρος της Κομισιόν που εκτελεί τις υπηρεσίες της νεοφιλελεύθερης Ε.Ε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.