Κατασχέθηκαν δέκα τόνοι λαθραίας ξυλείας

Δέκα τόνοι δασικών προϊόντων που είχαν υλοτομηθεί παράνομα από τα δάση της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοκαρνανίας κατασχέθηκαν από υπαλλήλους του Δασαρχείου.
Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν έξι τόνοι βελανιδιάς στην περιοχή Αγράμπελου, άλλοι επτά τόνοι στην περιοχή Προδρόμου, δυο στην περιοχή Σουπί Αστακού και πέντε στην περιοχή Βασιλόπουλο. Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει ακριβώς πόσοι τόνοι ξυλείας «πέρασαν» χωρίς να εντοπιστούν!

Σε όλες τις περιπτώσεις ασκήθηκαν μηνύσεις σύμφωνα με τη Δασική νομοθεσία.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.